ویتامین K یک ویتامین موجود در سبزیجات برگ سبز،کلم بروکلی و جوانه بروکسل است.

ویتامین K از کلمه آلمانی Koagulationsvitamin گرفته شده است.

اشکال مختلف ویتامین ویتامین K در دنیا به عنوان مکمل شناخته می شوند.

ویتامین K در کمپلکس های «مولتی ویتامین» وجود دارد.

ویتامین K نقش مهمی در بدن برای لخته شدن خون دارد ولی نقش این ویتامین در بدن فراتر از این است. ویتامین K نقش مهمی در پیشگیری از سنگ کلیه دارد و همچنین برای درمان پوکی استخوان استفاده می شود.

به گفته محققان کمبود ویتامین K باعث افزایش شیوع آرتروز زانو می گردد.

سم برخی از مارها ویتامین K را که در ایجاد لخته موثر است ، از بین می برد.ویتامین K در توقف خونریزی ناشی از زهر سم موثر است.

مصرف زیاد آنتی بیوتیک می تواند باعث کمبود ویتامین K شود . این دارو نه تنها باکتریهای مضر را از بین می برد ، بلکه باکتری های مفید فعال کننده ویتامین K را نیز از بین می برد.

پژوهش ها نشان می دهد افرادی که در رژیم غذایی خود مقادیر بالاتری ویتامین Kمصرف می کنند کمتر در معرض خطر ابتلا  به سرطان سینه قرار می گیرند.همچنین مصرف ویتامین Kخطر سکته مغزی را کاهش می دهد.

نحوه مصرف
میزان مصرف مجاز ویتامین K 80 میکروگرم برای مردان و ۶۵ میکروگرم برای زنان است. برای پیشگیری و درمان بیماریها، باید میزان مصرف برگه های سبز تیره سبزیجات را زیاد کنید و رژیم غذایی شما روزانه حاوی بیش از ۵۰۰ میکروگرم ویتامین K باشد. قبل از دادن هرگونه مکمل ویتامین K به بچه ها با پزشک مشورت کنید.

ارسال دیدگاه